Корпоративни събития

Откриване на хотелски комплекс
Откриване на хотелски комплекс " Кабакум Бийч"

Предлагаме цялостна организация на корпоративни събития съчетаващи елементи на тим билдинг, забавление и Вашата индивидуална концепция за провеждане на фирмени мероприятия.

 

Разполагаме с обучени екипи във всички сфери на парти дейностите:

1.Отдел „Управление на събитията“

Екип от специалисти, който следи за най-малката подробност от процеса на организиране и реализиране на даденото събитие. За нас всяко мероприятие е със свой собствен стил и подхождаме към него индивидуално. Проследяваме и контролираме всичко от първата оферта до последната минута на събитието.

2.Пиротехници

За тях фойерверките не са просто светлинни ефекти, а изразни средства. Работим изцяло с компютри, които синхронизират до милисекунда звук и светлина. Фирма Вега е с 20-годишен опит в организиране и реализиране на пиротехнически спектакли за концерти, промоции, национални празници, частни и фирмени празненства. Екипът на фирмата работи в унисон със световните тенденции.

На нашите клиенти предлагаме още:

  • горящи надписи и лога

  • дневни ефекти с машина за конфетен дъжд

  • сценични ефекти за открито или закрито пространство.

3. Дизайнерите

Това са хората, които могат да преобразят всяка зала или открита площ според Вашите представи и фантазии за това как бихте желали тя да изглежда. Изпълняваме проекти за сценография и презентационни щандове за изложения.

4. Техническо обезпечаване

 Работим с най-добрият екип от озвучители и осветители, които да ни гарантират перфектно и прецизно изпълнение на подадените параметри .

5. Кетъринг

Подбор на меню и ресторант според повода и изискванията на клиента. Можем да осигурим  шатри, оборудване и посуда за обезпечаване на мероприятие до 1000 човека. 

 

Позволете ни да развием Вашите идеи с вкус, стил и професионализъм.

Галерия с част от реализираните от нас събития

 

Отиди най-горе