Блог

Коледа наближава!

Български

     Уважаеми клиенти, въпреки необичайната ситуация, Дядо Коледа очаква Вашите заявки за домашни посещения, за да зарадва най-послушните :)

Ако имате специални изисквания или въпроси, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони или форма за контакти :)

Бъдете здрави!

 

HAPPY HALLOWEEN

Български

Хелоуин наближава, не пропускайте да си резервирате костюм под наем навреме или да се снабдите с необходимите Ви парти аксесоари. Заповядайте в нашият парти магазин на булевард Васил Левски 10, за да Ви помогнем да излеждате подходящо за празника :)

Love is in the air

sarce ot baloni
Български

Показвайте любовта си не само веднъж годишно, използвайте всеки повод, за да кажете , че я/го обичате! Ако се чудите как,  ние ще Ви помогнем!  :)

Парти център Вега на нов адрес от 1.05.2018 г.

Български

Уважаеми клиенти и партньори,

След 1.05.2018 г., можете да ни намерите на адрес: бул. "Васил Левски" до бл. 9, в сградата на Риск Електроникс /срещу СВА/! 

Очакваме Ви!

Вино & Любов

подарък в балон
Български

Започваме кампанията ни по повод Свети Валентин!

Приемаме заявки, както за декорации на обекти , така и за лични изненади с  балонени фигури, балони с хелий и подаръци в опаковъчен балон! За да бъдат готови в желания от Вас час, Ви очакваме  на ул. "Княз Александър Батенберг" 15 - Карнавален магазин на "Парти център Вега"! За всички поръчки направени до 10.02 - 10% отстъпка!!!

Страници

Subscribe to RSS - блогове
Отиди най-горе