Блог

Свети Валентин

украса за свети валентин
Български

Не пропускайте шанса да изненадате любимия човек за св. Валентин. При нас ще намерите богато разнообразие от балони и други романтични изненади. Можем да дойдем да украсим на място, както и Вие да си вземете необходимите неща от нашия магазин. Очакваме Ви на бул. Васил Левски 10.

Коледа наближава!

Български

     Уважаеми клиенти, въпреки необичайната ситуация, Дядо Коледа очаква Вашите заявки за домашни посещения, за да зарадва най-послушните :)

Ако имате специални изисквания или въпроси, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони или форма за контакти :)

Бъдете здрави!

 

HAPPY HALLOWEEN

Български

Хелоуин наближава, не пропускайте да си резервирате костюм под наем навреме или да се снабдите с необходимите Ви парти аксесоари. Заповядайте в нашият парти магазин на булевард Васил Левски 10, за да Ви помогнем да излеждате подходящо за празника :)

Love is in the air

sarce ot baloni
Български

Показвайте любовта си не само веднъж годишно, използвайте всеки повод, за да кажете , че я/го обичате! Ако се чудите как,  ние ще Ви помогнем!  :)

Парти център Вега на нов адрес от 1.05.2018 г.

Български

Уважаеми клиенти и партньори,

След 1.05.2018 г., можете да ни намерите на адрес: бул. "Васил Левски" до бл. 9, в сградата на Риск Електроникс /срещу СВА/! 

Очакваме Ви!

Страници

Subscribe to RSS - блогове
Отиди най-горе